Itude Mobile wordt partner van TomTom Telematics

tomtom pro doos

De hedendaagse professionele navigatiesystemen bieden een uitgebreid scala aan toepassingen naast het navigeren alleen.

De standaard navigatie toepassingen zoals file informatie en alternatieve routes en zelfs de tips voor verbeterd rijgedrag zijn bekend, maar TomTom WEBFLEET gaat verder. Zo is er aan het navigatiesysteem, in combinatie met de LINK 510, een fleetmanagement functionaliteit toegevoegd, die mogelijkheden bied zoals agenda en email, maar ook een voertuig volgsysteem, tijdmanagement en de mogelijkheid om de digitale tachograaf remote te downloaden.

In het topmodel van de reeks wordt dit alles wordt gecombineerd met het Android besturingssysteem en bied het software ontwikkelaars de mogelijkheid om eigen applicaties te ontwikkelen en te installeren.

Met deze mogelijkheden in gedachten is Itude Mobile partner geworden van TomTom Telematics. De bestaande logistieke apps worden momenteel aangepast voor het gebruik op de TomTom PRO 8275 Truck. In het geval van TransFollow kan de chauffeur bijvoorbeeld de centrale unit gebruiken om de digitale vrachtbrief in te zien aan te passen en af te tekenen. Het grote 7” scherm geeft hierbij een goed overzicht van de totale vrachtbrief zonder veel te scrollen.

Ook de apps voor TLN, Eyefreight en Hubways worden momenteel aangepast om uiteindelijk een plek te vinden in het TomTom Telematics App Center.

Links:

Homepage TomTom Telematics

Homepage Itude Mobile

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s