Officiële lancering TransFollow

TransFollow, het platform waarop vrachtgegevens zijn gedigitaliseerd, is op 21 oktober jl. officieel gelanceerd op de BedrijfsautoRAI in Amsterdam. Dit digitale platform is ontwikkeld op initiatief van TLN en EVO.

introductie TF - 20-10-2015

Arthur van Dijk (TLN) en Machiel van der Kuijl (EVO) deponeerden symbolisch een stapel papieren vrachtbrieven in de papiervernietiger.

Naast het ontwerp en de realisatie van de mobiele apps was Itude Mobile verantwoordelijk voor het projectmanagement, de analyse, de architectuur en API ontwerp. De mobiele devices vormen een essentiële schakel binnen het systeem.

Het TransFollow platform maakt een einde aan inefficiënties in het afleverproces. Het digitaliseren van vrachtbrieven, verzendlijsten en pakbonnen levert vele honderden miljoenen euro’s op aan kostenbesparing, waardevolle informatie over zendingen én een snellere afwikkeling van transacties.

TransFollow startte met een bèta-versie met een beperkt aantal gebruikers. Deze periode werd gebruikt om verbeteringen te signaleren en door te voeren. Met de officiële lancering is TransFollow nu voor alle betrokken partijen beschikbaar geworden.

IMG_1839

DevTeam Itude Mobile – TransFollow

Links:

TransFollow movie

TransFollow

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s