TLN introduceert e-Vrachtbrief app

Itude Mobile heeft in opdracht van Transport en Logistiek Nederland en in het verlengde van TransFollow een logistieke app ontwikkeld, de  e-Vrachtbrief. Met de e-Vrachtbrief kunnen vrachtbrieven via een Android smartphone of tablet snel en eenvoudig worden getoond, ondertekend en aangemaakt.

Lognl-22-10-2015-TransFollow-272x181

“De e-Vrachtbrief app is primair ontwikkeld voor bedrijven en personen die niet beschikken over geschikte ICT-systemen of die op een eenvoudige manier kennis willen maken met de digitale vrachtbrief volgens het TransFollow concept”, vertelt  Wout van den Heuvel, ICT beleidsmedewerker bij TLN. “TransFollow is het nieuwe digitale standaardprotocol voor de digitale vrachtbrief in Nederland. Dit protocol vervangt de inmiddels 80 jaar oude CMR-vrachtbrief. Hiermee kunnen transportondernemers en logistiek dienstverleners goedkoper, efficiënter en effectiever te werken.” TransFollow verbindt de systemen van de afzender, vervoerder(s) en ontvangers van goederen.

Net als TransFollow is de TLN e-Vrachtbrief app onderdeel van het initiatief Papierloos Transport. Doel van dit initiatief is om de digitalisering en het gebruik van ICT in de sector transport en logistiek te stimuleren.

tln_APP1 tln_APP2 tln_APP4 tln_APP5

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s