Verhuisd!

Zoals velen van jullie wisten was ons kantoor in Zeist een tijdelijk heenkomen. Gebrek aan flexibiliteit en (ov-)reistijd waren redenen voor ons om te kiezen voor een meer centrale locatie in een gebouw dat beter aan onze veranderende behoeften aan kamerindelingen en workshop-zalen kan voldoen. Het Nieuwe Kantoor (HNK) is een kantoorformule die een moderne invulling geeft aan onze behoeften en waar veel groeiende bedrijven zijn gehuisvest. Uiteindelijk is de keus gevallen op de HNK vestiging nabij Utrecht CS en zijn we per 1 augustus verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Arthur van Schendelstaat 650. U kunt ons tegenwoordig gemakkelijk bereiken per openbaar vervoer (10 minuten lopen vanaf Utrecht CS) of per auto (parkeren onder het pand en voor de deur). Ons centraal telefoonnummer blijft hetzelfde, maar overige vaste nummers vervallen.

Ons nieuw adres is:
HNK Utrecht CS
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht
+31 (0)30 6997020
http://www.itude.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s